Serveur d'exploration sur les terroirs

Attention, ce site est en cours de développement !
Attention, site généré par des moyens informatiques à partir de corpus bruts.
Les informations ne sont donc pas validées.

Eléments de l'association

Nouvelle-Zélande48
Dominique Valentin11
Nouvelle-Zélande Sauf Dominique Valentin" 45
Dominique Valentin Sauf Nouvelle-Zélande" 8
Nouvelle-Zélande Et Dominique Valentin 3
Nouvelle-Zélande Ou Dominique Valentin 56
Corpus6701
\n\n\n\n \n

List of bibliographic references

Number of relevant bibliographic references: 3.
Ident.Authors (with country if any)Title
000322 Wendy V. Parr [Nouvelle-Zélande] ; Dominique Valentin [France] ; Jason Breitmeyer [Nouvelle-Zélande] ; Dominique Peyron [France] ; Philippe Darriet ; Robert Sherlock [Nouvelle-Zélande] ; Brett Robinson [Nouvelle-Zélande] ; Claire Grose [Nouvelle-Zélande] ; Jordi Ballester [France]Perceived minerality in sauvignon blanc wine: Chemical reality or cultural construct?
000A23 Wendy V. Parr [Nouvelle-Zélande] ; Jordi Ballester [France] ; Dominique Valentin [France] ; Dominique Peyron ; Rob Sherlock [Nouvelle-Zélande] ; Brett Robinson [Nouvelle-Zélande] ; Jason Breitmeyer [Nouvelle-Zélande] ; Philippe Darriet [France] ; Claire Grose [Nouvelle-Zélande]The nature of perceived minerality in white wine: preliminary sensory data
001115 J. A. Green [Nouvelle-Zélande] ; W. V. Parr [Nouvelle-Zélande] ; J. Breitmeyer [Nouvelle-Zélande] ; Dominique Valentin [France] ; R. Sherlock [Nouvelle-Zélande]Sensory and chemical characterisation of Sauvignon blanc wine: Influence of source of origin

Wicri

This area was generated with Dilib version V0.6.33.
Data generation: Sun Jan 28 20:22:51 2018. Site generation: Tue Mar 12 12:09:07 2024